facebook pixel
Back to top
drinking glas IWAS hoog bruin sfeerbeeld winkel

IWAS :upcycled & handmade … van bij ons achter de hoek 😉

De kritieke toestand en toekomst van onze planeet laat ook ons bij Huis onder de Notelaar niet onberoerd. Dat het moet veranderen staat buiten kijf. En daar moeten we met z’n allen aan werken. U en ik, iedereen. Daarom moedigen we elke stap in de goede richting aan en zetten graag mensen en organisaties in de kijker die hun – bescheiden- steentje bijdragen.

IWAS is zo’n bedrijf met een warm hart en een missie. Bovendien zijn ze gevestigd in ons eigenste dorp dus zijn we dubbel gefocust en stellen hen graag aan U voor.

IWAS is een platform voor geüpcyclede producten en herwerkte afval tot toffe gebruiksobjecten. In hun gamma vind je bijvoorbeeld kaarsen en theelichtjes, draagtassen, accessoires, glazen, enz..

Meer info over hun missie en producten kan je terugvinden op www.iwas.be

Bij Huis onder de Notelaar kan je alvast terecht om hun geüpcyclede glazen te bewonderen, gemaakt van – jawel – recupereerde wijnflessen ! Helemaal mee in de tijdsgeest maar bovenal ook prachtig van kleur en vorm en passend in ons open Huis onder de Notelaar.

Met een set glazen van IWAS gun je niet alleen jezelf of een gelukkige vriend, familie of kennis een plezier maar doe je zoveel meer. Een kleine bijdrage aan een mooiere wereld. Maar hé, vele kleintjes maken één groot, niet ?

Magali