facebook pixel
Back to top
belgisch

Dit is Belgisch!

Het ligt gevoelig … ja … Ik stoef graag met Belgisch Design waar ik 100% achter sta. Zo ook voor “La Vézère” van Armand&Francine. Helemaal Belgisch en zelfs van heel dichtbij.

Top Duo

Armand&Francine is opgericht door een top duo; Gert en Cathy. Beiden gepassioneerd door mooie dingen en creatief bezige bijen. Hij heeft de handen, zij het oog voor detail. Perfect dus om zelf de handen uit de mouwen te steken en mooie dingen te maken!

Organische salontafel

Liefde op het eerste gezicht. De salontafel “La Vézère” is organisch van vorm. Ondanks het brute materiaal (kalk techniek) straalt ze een zekere warmte uit en voelt aangenaam zacht aan. Ze wordt uitgebracht in 2 kleuren: wit en zwart. Met haar 140cm lengte, 62cm breedte en 30cm hoogte mag ze gezien worden. Ze wordt helemaal met de hand vervaardigd.

Nog van dat!

En het blijft niet enkel bij de salontafel … La Vézère heeft er een broer bijgekregen: La Vézère Banque En binnenkort komt er ook de eettafel. Spannend!

Een bezoekje waard

Wil je deze beauty eens in het echt bewonderen? Breng ons een bezoekje, want ze staat te pronken in één van onze salons! Doorlopend open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10u tot 18u. Op maandag en dinsdag op afspraak. See you soon!