facebook pixel
Back to top
uittrekbare tafel

De uittrekbare tafel van &Tradition

Patch table by Hee Welling

Van ons topmerk &Tradition verwachten we altijd kwaliteit en tijdloos design. Dat is niet anders met hun uittrekbare tafel ontworpen door Hee Welling.

Welling is een Deense designer die in 2003 zijn eigen studio oprichtte. Menige prijzen heeft hij ondertussen ontvangen en hij mag zich met recht en rede tot het selecte clubje rekenen van ontwerpers die hun stempel drukken op de fascinerende wereld van meubeldesign. Zijn werk kenmerkt zich voornamelijk door een groot gevoel voor proporties en zachte, elegante looks.

&Tradition-uittrekbare tafel-lifestyle

Voor &Tradition ontwierp hij een uittrekbare tafel : de Patch HW1 en HW2. De tafel is een toonbeeld van stille elegantie door z’n slanke vorm en zachte “touch”. Het vlinder extensiesysteem bezorgt u moeiteloos en in een handomdraai 100cm extra tafelblad (ofte 4 extra zitplaatsen). Het houten frame is beschikbaar in 3 verschillende houtuitvoeringen : zachte eik (oiled oak), warme eik (smoked, oiled oak) en notelaar (oiled walnut). Voor het tafelblad heb je dan weer de keuze tussen 3 laminaatuitvoeringen. Tenslotte zijn de houten poten geassembleerd met messing accenten.

Kortom, de Patch Extendable table is ronduit praktisch, verfijnd en tijdloos mooi.

uittrekbare tafel&Tradition-PatchTable-open

In Huis onder de Notelaar kan u zich alvast vergewissen van de vele voordelen en kwaliteiten van dit mooie stukje design.

Bovendien geniet u momenteel en tot 31 maart 2021 van een mooie korting op uw bestelling van de Patch Table.

Tot binnenkort ?

&Tradition-PatchTable-detail-oak

Patch HW1 : 90cmx180cm(280cm)

Patch HW2 : 100cmx240cm(340cm)

Geïnteresseerd in deze tafel, klik hier